Flyg, resa och hotell

När man ska dyka i Thailand så är det också bra om man inte bara letar efter bra dykplatser utan även tar hänsyn till att man hittar ett bra boende. Att boka resa och boende tillsammans när man ska resa till Thailand är mest fördelaktigt då man kan få paketpris och därmed få det billigare än om man hade bokat det var för sig. Beroende på vart man ska och dyka i Thailand så finns det olika aktörer som erbjuder många olika platser dit du kan boka resa och boende som ett paket. När man ska åka till Thailand just för att dyka så kan man ta sig en titt på nätet vad det finns för tips på paket för resa och boende samt hotell som passar med att man vill dyka.

Oftast går att läsa sig till vad andra valt för destination när de bokat resa och boende med syftet att dyka på Thailand. Det finns även paketpriser där man bokar hela kittet med dykutrustning, dyklektioner, resa och boende. Många versioner finns och mest är det ett personligt val som baseras mest på vad man har för egna preferenser när det kommer till boende och resa. Vissa gillar att ta sig till turisttäta områden med många stränder, mycket aktiviteter och rörelse medan andra väljer att ta sig till lugnare platser och områden och bokar därför resa och boende till platser där det inte är så mycket turister.

Om man är en grupp av dykare som ska åka till Thailand tillsammans och ska boka resa och boende så kan man troligen väldigt enkelt få en bra mängdrabatt. Det kan också vara bra att vara flera som ska iväg och dyka tillsammans så att man hela tiden har någon att dyka med samt organisera sig med på resan. Genom att ta hjälp av lokalbefolkningen på den ort som man tagit sig till så kan man få reda på bra tips för dykplatser och annat som kan vara relevant för dig som söker dig efter dykning i Thailand.

Varje år bokas mängder av paketresor med flyg och hotell för dykning i Thailand och därför går det att till populära mål som Phi Phi hitta paketpriser på dykpaket med resa och boende i ett. Genom att jämföra priser på resa och boende som paket hos olika återförsäljare så kan man hitta riktigt bra priser och bra villkor. Genom att jämföra priser på både flyg och hotell så går det att spara relativt stora pengar, speciellt om man även kan vara flexibel när det kommer till vilket datum man kan resa då man kan ta det billigaste alternativet av dit- och hemresa bland de datum som finns i närheten av de som du vill resa på.

Resa och hotell går att boka tillsammans som paket men även var för sig. Kanske vill man bara boka resan och ta boendet när man väl kommit fram men då bör man vara säker på att det finns plats någonstans att sedan skaffa övernattning när man väl kommit fram.