Nu är det bokat och klart

Äntligen skall jag återvända till Thailand för fyra veckors underbar semester med otroligt mycket dykning. Ser fram emot vintern även om jag harTwinpalms Phuket Resort sommaren framför mig med inbokade turer för drakdyk på Västkusten. Fast det är ju ingenting här hemma som slår Thailand över huvud taget. I år så blir det Richelieu Rock samt Surin Islands som blir lite prioriterade dykplatser.

Har bokat boendet helt själv på Twinpalms Phuket Resort som jag hört mycket gott om från andra dykvänner och det var knappas några problem att hittar billiga flygbiljetter heller. Eftersom mina vänner flyger massor till Thailand så var det min gode vän Conny som tipsade mig om en shoppingagent som jag inte hade hört talas om förut men efter en hel del jämförelser med andra siter så insåg jag att han hade rätt och det fanns billigare flygresor på Bokasmart.se. Det som retar mig mest var ju att jag hittade bättre pris på hotellet Twinpalms där än det som jag bokade själv, man får väl lära sig av sina misstag och undersöka lite noggrannare till nästa resa.